Institutul de Cercetari Biologice Iasi

Go to content

Main menu

Responsabilităţi administrative

Proiecte > CLAVIVET-62065 > Responsabilităţi

Echipa de management a proiectului include: directorul de proiect, responsabilii stiintifici ai tuturor partenerilor și colectivul tehnico-stiintific de realizare a acestuia.

Directorul de proiect tine permanent legatura cu structurile responsabile ale Programului P4 „Parteneriate in domeniile prioritare” si cu Autoritatea Contractanta, informandu-le asupra stadiului de realizare a proiectului si primind recomandarile acestora in legatura cu eventualele modificari aparute. Pozitia Directorului de proiect se bazeaza pe delegarea de competente in favoarea Responsabililor stiintifici din partea partenerilor. Impreună cu responsabilul financiar al proiectului asigură monitorizarea financiară a proiectului, întocmește și transmite Autorității contractante întreaga documentație a proiectului pentru fiecare etapă a acestuia.

Responsabilii stiintifici ai partenerilor coordoneaza toate activitatile (științifice, tehnice, financiar-administrative) care revin partenerului respectiv si mentin legatura permanenta cu directorul de proiect.

Colectivul tehnico-stiintific de realizare a proiectului participa in mod direct la realizarea activitatilor si la intocmirea documentatiei de raportare.

 
 
Back to content | Back to main menu