Institutul de Cercetari Biologice Iasi

Go to content

Main menu

Etapa VI

Proiecte > CLAVIVET-62065 > Activităţi

Stabilirea mecanismului de actiune implicat in exprimarea efectului farmacodinamic. Elaborarea biotehnologiei de obtinere a unor produsi de uz veterinar si caracterizarea complexa a acestora


Termen predare: 30.09.2011

Valoare: 743990 lei

Activitatea VI.1. Biocompatibilitatea organismelor animale sanatoase sau agresate de neoplasm experimental la tratamentul cu biopreparate bioactive obtinute din Claviceps purpurea.


Executant: CO, P1, P3.

Categoria de activitate: A.2.1., A.2.5, A.2.6., A.2.7.

Activitatea VI.2. Decelarea substratului celular, subcelular si molecular al interactiunii acestor compusi citostatici cu celulele sanatoase sau tumorale si stabilirea mecanismului de actiune implicat in exprimarea efectului farmacodinamic.


Executant: CO, P1, P3.

Categoria de activitate: A.2.1., A.2.5, A.2.6., A.2.7.

Activitatea VI.3. Elaborarea biotehnologiei de obtinere a unor compusi bioactivi, utilizand tulpini de Claviceps purpurea create prin hibridare parasexuala. Caracterizarea chimica si farmacologica finala a unor noi potentiali agenti oncochiomioterapici cu utilizare initiala in clinica veterinara.


Executant: CO, P1, P2, P3.

Categoria de activitate: A3.1, A.3.3, A.3.5, A.3.6.

Activitatea VI.4. Diseminarea rezultatelor prin comunicari si publicarea lor in reviste de specialitate, participari la manifestari stiintifice si elaborarea unui brevet


Executant: CO, P1, P2, P3.

Categoria de activitate: B.1, B2, B.3.

 
Back to content | Back to main menu