Institutul de Cercetari Biologice Iasi

Go to content

Main menu

Etapa IV

Proiecte > CLAVIVET-62065 > Activităţi

Stabilirea parametrilor de cultivare in conditii de micropilot si de conservare a materialului biologic. Izolarea fractiunii/fractiunilor bioactive si evaluarea farmacologica preclinica in vivo a proprietatii tumorosupresoare.


Termen predare: 10.07.2010

Valoare: 354000 lei

Activitatea IV.1. Cultivarea in conditii de micropilot a tulpinilor ameliorate de Claviceps purpurea in vederea obţinerii de biopreparate citostatic active. Asigurarea materialului biologic necesar experimentelor.


Executant: CO.

Categoria de activitate: A.2.7 .

Activitatea IV.2. Stabilirea condiţiilor de conservare a materialului biologic prin congelare şi liofilizare. Verificarea viabilitaţii şi potenţialului biosintetic in vivo (pe planta gazda) si in vitro a materialului biologic in conserv.


Executant: CO, P2.

Categoria de activitate: A.2.2., A.2.1, A.2.7 .

Activitatea IV.3. Izolarea fracţiunii/fracţiunilor active cu proprietaţi citostatice din materialul biologic obţinut in micropilot.


Executant: P1.

Categoria de activitate: A.3.5.  

Activitatea IV.4. Evaluarea farmacologica preclinica in vivo, pe purtatori de diverse sisteme tumorale experimentale si clinic-veterinara, pe animale cu tumori spontane a efectului farmacodinamic al diverselor biopreparate, prin evidentierea si confirmarea proprietaţii lor tumorosupresoare.


Executant: CO, P3.

Categoria de activitate: A.2.1., A.2.2, A2.6, A2.7.

Activitatea IV.5. Diseminarea rezultatelor prin comunicari si publicarea lor in reviste de specialitate, participari la manifestari stiintifice,


Executant: CO, P1, P2, P3.

Categoria de activitate: B.2, B.3.  

 
Back to content | Back to main menu